МИЛАН ЋИРИЋ — ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ!

Једна изузетна генерација завршила је школске 2019/2020 године осми разред. Њих деветнаесторо, успели су да заврше основну школу и да многи наставе уписом на даље школовање у жељеним средњим школама.
То је разред која има три носиоца Вукове дипломе: Милан Ћирић, Уна Пејић и Милана Миладински. Ученица Драгана Мартинов је такође похваљена, јер је све четири године била одлична.
Милан Ћирић je носилац специјалних диплома за Историју и Географију, а Уна Пејић носилац специјалних диплома за Хемију и Биологију. Запажене резултате на општинским и окружним такмичењима протеклих година имала је Милана Миладински из Српског језика, а Уна Пејић из Српског језика, Хемије и Биологије и обе заслужују све похвале, што се тиче укупног односа према школским задацима и била је срећа имати такве ученике да представљају школу. Ђак генерације — Милан Ћирић истакао се успесима на такмичењима општинског и окружног нивоа из више предмета (Историја, Српски језик, Биологија, Техничко и информатичко образовање, Географија), изузетним односом према друговима из одељења и школе и служио је као пример, па је ред још једном јавно га похвалити у име наставничког колектива школе. Браво, Милане! И велико хвала целој генерацији!   Изузетна сарадња са родитељима била је одлика ове успешне генерације, што показују и резултати на завршном испиту, као и сам упис у средње школе. Горан Игић, одељењски старешина и Љиљана Константинов, директор школе у име ОШ «Миливој Оморац» Иђош