НАШИ ТАКМИЧАРИ У ШКОЛСКОЈ 2018/2019. ГОДИНИ

  • Post author:
  • На Општинском такмичењу из историје ученик 7. разреда Милан Ћирић освојио је 2. место. Милан је такође био веома успешан и на општинском такмичењу из географије, где је освојио 3. место. Поносни смо на њега, јер нас је обрадовао и достојно представио нашу школу.
  • Ученица 7. разреда Уна Пејић је била 2. на Општинском такмичењу из хемије.
    Уна је остварила и одличан резултат на Окружном такмичењу из хемије, где је такође освојила 2. место. Поносни смо на њен успех, јер  да би остварила такав успех требало је много труда и рада. И надамо се да ће њен успех бити и мотив осталим ученицима, јер ништа није немогуће, само треба веровати у себе.
  • Јелена Ћирић, ученица 6. разреда учествовала је на више такмичења и показала запажене резултате. На Општинском такмичењу из историје освојила је прво место, док је на Окружном била трећа. 2. место освојила је и на Општинском такмичењу из српског језика. Хвала Јелени на показаном знању и уложеном труду.
  • И ове године ученици наше школе учествовали су на такмичењу из саобраћаја „ Шта знаш о саобраћају“, као и на такмичењу „Шта знаш о здрављу“, где су показали тимски дух и велико знање из области  саобраћаја, а и здравља.

На конкурсу ELTЕ “Friendship” у јакој конкуренцији ученица наше школе Јелена Ћирић, ученица 6. разреда, освојила је 3. место са својом песмом под називом A Letter to a Friend.
Награђена је књигом и дипломом.

Свим ученицима који су се такмичили све честитке на успешном представљању наше школе и оствареном успеху. Желимо им да и наредне школске године наставе истим стопама.

Такође, наставницима који су припремали ученике за такмичења желимо да наредне школске године остваре пуно успеха.